Helen Galletti di Cadilhac

Offen Haus

Through the development of the arrival city of Offenbach, the southern area of the city has been left neglected. The community needs to be reconnected; the solution is to create a space to combine the disparate communities, both indoor and outdoor. On site it was important to create a building that would be welcoming: a timber frame was selected to engage the park as well as act as a vertical garden. Rammed earth was utilised to harness a series of safe interior environments to deal with the joining of many communities.

 

WALL layout_FINAL

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s